Niet gevonden wat je zocht?

Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

geometric-bg-overlay-03.jpg

Alles wat je altijd al wilde weten..

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een leveranciersbeoordeling met VendorRating.com?


Bij VendorRating.com start je een online leveranciersbeoordeling door gebruik te maken van voorgeselecteerde vragen. Doordat wij de vragen al voor je hebben bedacht, hoef je zelf alleen nog na te denken over wie je wilt uitnodigen voor deelname aan de leveranciersbeoordeling. Dat is wel zo makkelijk en bovendien ben je zo verzekerd van een eenduidige en gevalideerde methode. Natuurlijk bieden we je voldoende flexibiliteit om ook voorgeselecteerde vragen te vervangen door zelf gekozen vragen.
Heeft VendorRating.com ook een API?


Ja, die hebben we zeker! De API is beschikbaar voor gebruikers met het Extra of Workgroup plan. Het is een Rest API die de resultaten toont in JSON.
Wij zijn een inkoopcombinatie. Is VendorRating.com iets voor ons?


Ben je een inkoopcombinatie, group purchasing organisatie (GPO) of werkt jouw organisatie in een inkoopsamenwerkingsverband? Juist dan zit je bij ons goed! Stel de deelnemende organisaties in staat om zelf leveranciersbeoordelingen te doen, vanuit de volledig op maat gemaakte online omgeving (whitelabeling). Gebruik single sign on (SSO) voor een naadloze gebruikerservaring. Koppel gegevens via onze API en maak gebruik van onze uitgebreide gebruikersrollen. Geef met onze bewezen oplossing jouw inkoopcombinatie extra waarde.
Hoe gaan jullie om met persoonsgegevens (AVG/GDPR)?


We vinden het belangrijk om de gegevens van jou en je organisatie goed te beschermen. Daarom nemen we de juiste maatregelen voor een goede bescherming. Neem voor meer informatie een kijken in de privacy sectie.